BSV Tennis is een kleine en heel gezellige tennisvereniging met vier compleet vernieuwde gravel tennisbanen (2012) met verlichting, zeer landelijk gelegen in het mooie kunstenaarsdorp Bergen NH.

Het lidmaatschap en de kantineprijzen van de vereniging zijn zeer vriendelijk geprijsd. Bovendien worden de bardiensten verzorgd door een team van trouwe vrijwilligers, zodat onze leden geen bardienst hoeven te draaien.

Dagelijks geopend

Gedurende het hele tennisseizoen, dat loopt van 1 april t/m 1 oktober zijn de tennisbanen dagelijks geopend vanaf 9.00 uur ‘s morgens totdat ’s avonds de laatste partij gespeeld is. Zelfs in het weekend.

De vereniging probeert voor zowel de recreatieve als de wedstrijdtennisser een uitdaging te bieden. Iedereen die zich wil meten met anderen kan deelnemen aan de competitie, onderlinge toernooien en de clubkampioenschappen. Voor de meer recreatief ingestelde speler organiseren we speciaal op vrijdagavond een racketavond waarbij niet gekeken wordt naar speelsterkte.

Natuurlijk is ook de jeugd bij ons van harte welkom. Speciaal voor kinderen organiseren wij een aantal keer per seizoen een leuke tennisactiviteit onder leiding van de tennisleraar.

Handige links

Terug