Iedereen komt aan de beurt

Om ervoor te zorgen dat iedereen regelmatig kan tennissen heeft BSV tennis ervoor gekozen om te werken met een afhangsysteem. Op deze pagina leest u alles wat u moet weten over ons afhangsysteem.

Afhangsysteem

  1. Het afhangbord geeft de mogelijke speelperiodes van 45 minuten aan. Dit is de maximale duur van een baanreservering. De baanklok bepaalt de starttijd van een speelperiode.
  2. Prioriteit bij het afhangen in een periode: dubbelspel gaat voor enkelspel.
    Volgorde van afhangen. Banen bespeeld door enkelspe(e)l(st)ers worden eerst afgehangen.
  3. U schrijft af door uw ledenpas in een vrij vak (baan/tijd) van het afhangbord te hangen. Er kan alleen afgehangen worden voor de eerstkomende periode. Er kan dus niet verder vooruit gereserveerd worden.
  4. Een nog niet gereserveerde baan mag maximaal 10 minuten voor de gewenste reserveringsperiode worden afgehangen en betreden. DOORHANGEN MAG NIET. Als u na een periode wordt afgehangen mag u weer afhangen voor een andere baan.
  5. U mag opnieuw een baan reserveren nadat u bent afgehangen.
  6. Voortijdige verlenging is dus verboden.
  7. Als u na een periode van 45 minuten door iemand wordt afgehangen bent u verplicht uzelf een periode wachttijd op te leggen. Dit geldt ook als er door een enkelspel wordt afgehangen. U mag alleen doorspelen op een andere baan als die vrij is en niet gereserveerd is.
Terug