SamenLoopVoorHoop

LOOP MEE EN STA STIL BIJ KANKER.

In het weekend van 6 en 7 juni 2020 vindt in Bergen de eerste editie van Samenloop voor Hoop Bergen-Alkmaar e.o. plaats.

Gedurende 24 uur (vanaf zaterdag 15.00 uur tot zondag 15.00 uur), wandelen deelnemers in teams over een speciaal uitgezet parcours op het terrein van VV Bergen. Op het terrein vinden allerlei activiteiten plaats. Zo is er ruimte voor een braderie, zijn er indrukwekkende ceremonies maar ook is er live muziek, een DJ en zijn er diverse foodtrucks voor een hapje en een drankje.

De deelnemers van de wandelestafette kunnen zich laten sponsoren voor hun deelname (door familie, vrienden, collega’s etc.).

De wandelaars lopen in teams en lossen elkaar af, zodat er 24 uur lang altijd een of meerdere teamleden op het parcours aanwezig zijn. Het is geen race maar een evenement waarbij saamhorigheid centraal staat.

Wij hopen op een record aantal teams. Want hoe mooi is het als heel Bergen en omgeving elkaar steunt, stilstaat bij kanker en vooral het leven samen viert!? En daarnaast rekenen we erop om met zoveel teams een mooi geldbedrag in te zamelen.

Wanneer je je aanmeldt via de site om mee te doen (deelname is €15,- incl. gratis t-shirt), ontvang je een brief waarin uitvoerig wordt beschreven hoe deze 24 uur zal verlopen en hoe je op een eenvoudige wijze geld kunt inzamelen, o.a. door de verkoop van kaarsenzakken en het aanmaken van acties.

Het bijzondere bij deze KWF-inzameling is, dat het geldbedrag grotendeels besteed wordt aan lokale doelen. De opbrengst gaat voor 20% naar het Praethuys in Alkmaar en 40% naar andere lokale doelen.

Wil je meelopen, schrijf je dan in als deelnemer of als teamcaptain. Dit kan via de site https://www.samenloopvoorhoop.nl/doe-mee/?SamenLoopNaam=Bergen%20-%20Alkmaar%20e.o.%202020

Klik op de button “Doe mee” en de weg wijst zich vanzelf.

Terug