CORONA VIRUS : UPDATE TENNISLESSEN PER 28-4-2020

Beste leden,

Het kabinet heeft de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus iets versoepeld. Jeugd t/m 18 jaar mag onder voorwaarden sporten vanaf 29 april; de overige maatregelen zijn verlengd t/m 20 mei. Dat betekent dat verenigingen beperkt open mogen voor tennissen en lesgeven aan jeugd t/m 18 jaar. Verder wordt voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar.

Woensdag 29 april starten we met de tennislessen voor alle kinderen tot en met 18 jaar. De trainingstijden zijn niet gewijzigd. Ook mogen kinderen t/m 18 jaar vrij komen tennissen.

Wil je een vriendje of vriendinnetje meenemen als introducee (gratis) dan mag dat ook. Wel enkel op de volgende tijden omdat er dan toezicht is van de tennisleraar. Maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 18.00 en op vrijdag van 15.00 tot 17.00. Heeft je vriendje of vriendinnetje geen racket? Vraag het aan Jesse of Max (de tennisleraren) en zij stellen een racket beschikbaar.

 

We hebben wel regels:

1. Ouders/verzorgers die kinderen brengen blijven buiten de poort

2.Het clubhuis blijft gesloten.

3. Kinderen die het terrein opkomen gaan eerst de handen wassen 4. Kinderen die op eigen gelegenheid komen zetten eerst de fiets weg en komen dan naar de handen-was-plek om ook de handen te wassen

5. Tijdens de training bepalen de trainers wie waar gaat trainen

6. Aan het einde van de training gaan de kinderen opnieuw de handen wassen

7. Ouders/verzorgers wachten buiten de poort op de kinderen

8. Kinderen mogen pas de poort uit als we zien dat de betreffende ouder er is (omdat dit vaak de jongste kinderen zijn, willen we die niet bij de weg laten wachten).

We verzoeken de ouders om niet in een grote groep buiten de poort te wachten. De politie voert al wat langer extra controles. Als ouders/verzorgers geen 1,5 meter afstand houden of met een te grote groep zijn dan kan daarop gehandhaafd worden door voorbij rijdende politie. Daar kunt u dus een boete voor krijgen. Wij zouden dat erg jammer vinden.

Het is heel fijn dat in elk geval de kinderen weer aan de slag mogen. Heel veel plezier de komende weken op onze mooie nieuwe banen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Jeroen, Nicolette, Jan, Leo, Monique, Nick, Sieto en Jos

Terug