Lid worden BSV tennis

Je kunt je inschrijven via het aanmeldingsformulier. Vul het gehele formulier in en verzend het automatisch door naar de ledenadministratie.

Pasfoto voor spelerspas

Het is de bedoeling dat ieder nieuw lid een pasfoto upload en meestuurt. Lukt het niet een pasfoto te uploaden? Neem dan contact op met Monique Bakker via mailadres: inschrijvingleden.bsvtennis@gmail.com.  Zonder pasfoto kan er geen spelerspas worden gemaakt.

Contributie

De contributie voor het seizoen 2022 van 1-4-2022 t/m 30-9-2022 zal zijn:

Senioren:     1e gezinslid                             €115,-
Senioren:     overige gezinsleden              €105,-
Jongeren:    16 jaar t/m 21 jaar                 €75,-
Kinderen:    1e kind t/m 15 jaar                 €65
Kinderen: overige kinderen t/m 15 jaar  €55,-

Na ontvangst van het formulier en de pasfoto krijg je over de mail een nota voor de contributie. Als de contributie betaalt is ligt de spelerspas klaar in de tenniskantine. Alleen met een geldige spelerspas krijg je toegang tot de banen.

De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering. Voor het jaar 2019 is de leeftijd voor alle leden op de situatie per 31 december 2018 bepalend.

Wijzigingen lidmaatschap

Wil je wijzigingen doorgeven of je lidmaatschap beëindigen? Geef dit dan door per email inschrijvingleden.bsvtennis@gmail.com. Beëindiging van lidmaatschap is alleen mogelijk voor het einde van het verenigingsjaar (31 december). Na 31 december wordt je lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd en ben je gebonden aan de contributiebetaling voor het volgende jaar.

Tennislessen

Als je lid bent van BST Tennis kun je tennislessen volgen op elk niveau. Meer info hierover vind je hier »

Contact info ledenadministratie

BSV Ledenadministratie
Monique Bakker
M: inschrijvingleden.bsvtennis@gmail.com

Terug